Σε συναγερμό η Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Βοιωτίας-Επικίνδυνο κοκτέιλ ζέστης και ανέμων

Έκτακτο Σ.Ο.Π.Π. προκειμένου όλοι οι συναρμόδιοι  φορείς να συντονιστούν,συγκάλεσε για την Κυριακή ο αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης, λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν αύριο και τις επόμενες ημέρες στο νομό μας.

«ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ»

Σε ιδιαίτερα επικίνδυνες συνθήκες από αύριο η Βοιωτία, με υψηλή θερμοκρασία και ισχυρούς ανέμους.

Τίθεται σε πλήρη επιφυλακή σύμφωνα με τα αντίστοιχα πρωτόκολλα, ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Βοιωτίας, ενώ, για αύριο Κυριακή, στις 10:00 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ντασιώτης, συγκάλεσε στο Διοικητήριο έκτακτο Σ.Ο.Π.Π., προκειμένου όλοι οι συναρμόδιοι  φορείς να συντονιστούν.

Με προσωπική έκκληση ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αποφεύγοντας ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιές και άσκοπες μετακινήσεις σε επικίνδυνα σημεία.

Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Γιώργος Ντασιώτης «Το φετινό παρατεταμένο καλοκαίρι και οι υψηλές θερμοκρασίες, μας έχουν κουράσει, όλους, ιδιαίτερα, αλλά ταυτόχρονα μας υποχρεώνουν να λαμβάνουμε περισσότερα μέτρα ασφαλείας.

Παρακαλώ όλους τους συμπολίτες να δείξουν υπομονή και πειθαρχία στις οδηγίες και να προσέχουν ιδιαίτερα τον εαυτό τους, αλλά και τα μοναχικά άτομα που γνωρίζουν.

Στις δύσκολες συνθήκες δοκιμαζόμαστε όλοι».

Σχετικά